Cinci barbati, RETINUTI PENTRU FURT; PREJUDICIU de peste 910.000 de lei

Politistii bucuresteni au identificat si prins CINCI BARBATI cu varste cuprinse intre 22 si 40 de ani, banuiti de comiterea mai multor INFRACTIUNI DE FURT, cu PREJUDICIU de peste 910.000 de lei, relateaza Agerpres.

Potrivit unui comunicat al DGPMB transmis, sambata, Agerpres, in perioada 29 iunie — 17 august, acestia ar fi reusit sa sustraga bunuri din patru societati comerciale.
Sursa citata precizeaza ca, in cadrul actiunii de prindere a celor cinci, beneficiind de sprijinul IGPR — Directia Operatiuni Speciale, joi seara, politistii au procedat la supravegherea unuia dintre banuiti, acesta fiind observat cum, dupa aproximativ doua ore, s-a intalnit cu alti trei barbati, impreuna cu care s-a deplasat cu un autoturism pe Bulevardul 1 Decembrie 1918.

CITESTE SI: VASLUI: PERCHEZITII LA PERSOANE BANUITE DE FURT DE ENERGIE ELECTRICA

“Dupa ce au ajuns in apropierea intersectiei cu Aleea Onichifor Ghibu, doi dintre barbati au coborat din autoturism si au fost observati cum, folosindu-se de un levier, au inceput sa forteze usa de acces a unei societati comerciale cu intentia de a patrunde in interior, intentie nematerializata datorita circulatiei pietonale din zona. In continuare, banuitii s-au deplasat pe autostrada A2, fapt pentru care, la intrarea in satul TANGANU, politistii au procedat la blocarea autoturismului, imobilizarea ocupantilor si conducerea acestora la sediul Politiei, pentru cercetari”, se arata in comunicat.

Totodata, potrivit DGPMB, beneficiind de sprijinul Serviciului pentru Actiuni Speciale, au fost puse in aplicare sase mandate de perchezitie domiciliara emise de Judecatoria Sectorului 2 in municipiul Bucuresti si judetul Ilfov, in urma carora au fost identificate si prinse alte doua persoane banuite ca au participat la comiterea infractiunilor de furt.

Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cinci banuiti in stare de retinere, urmand a fi prezentati magistratilor, mai precizeaza DGPMB.

Sursa foto: cvlpress