Cinci fotbaliști români, implicați într-un grav accident rutier înaintea unui meci! Video

Cinci jucători de fotbal din lotul echipei FC Pucioasa din Liga 3 au fost implicați, duminică, într-un grav accident auto. Accidentul a avut loc pe DN71, pe raza localității Doicești, informează Realitatea Plus.

Mașina în care se aflau cei cinci fotbaliști (Petre, Diţă, Pădureanu, Iamandache şi Georgescu) s-a izbit de un autovehicul care circula din sens opus. Jucătorii, care se îndreptau către locul de disputare a unui meci amical, au fost transportați la Spitalul Județean din Târgoviște pentru investigații. Șoferii au fost supuși testului cu apartul etilotest, însă rezultatul a fost negativ în cazul ambilor.

”Coliziune între două autoturisme conduse de doi bărbați de 19 și 59 de ani. În urma impactului, 3 persoane (pasageri auto) au fost rănite, fiind transportate la spital. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest , rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii efectuează cercetări urmând să se stabilească cu exactitate împrejurările producerii evenimentului rutier. La acest moment, traficul se desfășoară normal”, se arată în comunicatul remis de IPJ Dâmbovița, citat de dbonline.ro.

Sursa foto: captura video