Cei CINCI INCULPATI din DOSARUL GALA BUTE afla miercuri daca scapa de AREST

CINCI INCLUPATI din DOSARUL GALA BUTE vor afla marti daca scapa de ARESTUL PREVENTIV.

UPDATE 16.15: Judecatorii de la ICCJ se vor pronunta miercuri in legatura cu masurile preventive pentru cei cinci inculpati din DOSARUL GALA BUTE.

UPDATE 15.29: Din sediul ICCJ a iesit si GHEORGHE NASTASIA, care este cercetat in arest la domiciliu in acest dosar. Nastasia nu a facut nicio declaratie.

UPDATE 15.27: Fostul consilier STEFAN LUNGU a iesit din sediul ICCJ, afirmand ca poate sa faca niciun comentariu pana la finalizarea procesului. STEFAN LUNGU a precizat ca nu are nicio interdictie din partea procurorilor in acest sens. Intrebat de jurnalisti daca ar accepta o confruntare cu ELENA UDREA, fostul consilier a spus ca este de acord cu “absolut tot ccea ce se doreste pentru aflarea adevarului”.

Este vorba despre fostul presedinte al Federatiei Romane de Box RUDEL ORBEJA, omul de afaceri TUDOR BREAZU, primarul din Lupeni, CORNEL RESMERITA, fostul consilier STEFAN LUNGU si GHEORGHE NASTASIA.

Citeste si: ELENA UDREA vrea CONFRUNTARE. UPDATE

In cazul acestora, DNA cere prelungirea ARESTARII PREVENTIV si a ARESTULUI LA DOMICILIU, cerere care se va judeca marti la ora 12.00.

In acelasi dosar, magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au fixat data de 5 martie ca termen pentru judecarea contestatiei ELENEI UDREA privind masura ARESTULUI PREVENTIV.

Citeste si: ELENA UDREA A DESCRIS CIRCUITUL DENUNTURILOR

Sursa foto: sportnews.ro