FACI PARIU CA NU STII? Cinci lucruri UIMITOARE despre ORGASM!

Este unul dintre subiectele pe care te sfiesti sa le atingi chiar si cu cea mai buna prietena. Daca ai curiozitati sau nelamuriri, afla 5 LUCRURI UIMITOARE DESPRE ORGASM pe care trebuie sa le stii!

Este mai probabil daca AI UN SINGUR PARTENER

Contrar asteptarilor, orgasmul nu are loc doar atunci cand esti mai lipsita de inhibitii, ci cand esti sigura de partenerul tau. Defapt, s-ar putea sa fii mai introvertita atunci cand ai un partener nou, decat atunci cand ai o relatie stabila. Cu acelasi partener vei fi mai relaxata si vei putea sa-i spui ce-ti doresti.

DA FRAU LIBER SENTIMENTELOR

Conform unui studiu, nu toate femeile spun ceea ce simt in timpul orgasmului, ci doar atunci cand partenerii lor au orgasm si atunci o fac doar pentru a-i incuraja. Daca esti mai tacuta in dormitor, ar fi bine sa-ti reconsideri pozitia. Zgomotele din dormitor te pot ajuta sa ajungi mai repede la orgasm, deoarece pot fi incitante si cresc libidoul.

Alege un PARTENER CHIPES

Se pare ca femeile ajung mai repede la orgasm daca isi considera partenerii atractivi din punct de vedere fizic.Acest lucru se datoreaza faptului ca sunt mai dornice sa aiba copii cu astfel de parteneri si in acest mod creste dorinta sexuala.

CITESTE SI: SEX IN LIFT: 9 SFATURI UTILE PENTRU O PARTIDA REUSITA

ORGASMUL PORNESTE DE LA CREIER

In creier axista 30 de zone responsabile pentru atingerea orgasmului. Cortexul frontal este zona care te indeamna sa lasi la o parte inhibitiile, o alta zona proceseaza emotiile, iar hipotalamusul este inundat cu substante chimice care stimuleaza starea de bine, cum este oxitacina.

CRESTE METABOLISMUL

Ritmul cardiac si metabolismul se accelereaza atunci cand faci sex, si chiar mai mult atunci cand atingi orgasmul. Asadar, sexul este cel mai bun mod pentru a scapa de kilogramele in plus.

Sursa foto: daily mail