Cinci oameni au ajuns la spital dupa ce o masina s-a rasturnat intr-un sant

Cinci persoane au fost transportate la spital dupa ce au fost ranite in urma unui accident in care autovehiculul in care se aflau s-a rasturnat intr-un sant pe DN 6.

Un numar de cinci persoane au fost transportate la spital dupa ce s-au ranit ca urmare a unui accident in care o masina in care se aflau conducatorul auto si opt pasageri s-a rasturnat, sambată seara, intr-un sant de pe marginea drumului national 6, in dreptul localitatii doljene Tatomiresti, intrucat soferul masinii a pierdut controlul volanului.

Alin Apostol, purtatorul de cuvant al IPJ Dolj, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca accidentul s-a petrecut din cauza ca soferul autovehiculului nu a adaptat viteza la conditiile de drum alunecos si cu ceata si a pierdut controlul volanului intr-o curba la stanga deosebit de periculoasa, masina rasturnandu-se intr-un sant. Din cele cinci persoane care au fost transportate la spital o fata este in stare mai grava, restul suferind rani mai usoare, medicii urmand sa stabileasca exact gravitatea acestora. Celorlalti pasageri care se aflau in masina le-au fost acordate ingrijiri medicale la fata locului.

Politistii fac cercetari la fata locului, scrie Mediadax, pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care a avut loc accidentul.

Sursa foto: realitatea.net