SASE PERSOANE au MURIT in urma unui ACCIDENT RUTIER care a avut loc pe DN1, in judetul Prahova. TREI COPII, printre victime

SASE persoane si-au pierdut viata in urma unui accident rutier care a avut loc sambata seara in judetul Prahova pe DN1, la kilometrul 81, intre Banesti si Floresti si in care au fost implicate doua autoturisme, a anuntat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Potrivit sursei citate, traficul rutier este ingreunat in zona in care a avut loc accidentul. Deocamdata nu se cunosc cauzele accidentului deoarece soferii celor doua autoturisme au murit. Conform primelor informatii, unul dintre cele doua autoturisme a patruns pe contrasens.

Citeste si: ACCIDENT GRAV pe DN1: O persoana a MURIT dupa ce a fost lovita de o masina

Autoritatile anunta ca printre cele sase victime se afla si trei copii. La fata locului au ajuns multe ambulante, insa medicii nu au putut face altceva decat sa constate decesul celor sase persoane. Potrivit reprezentantilor Politiei Prahova, cele doua masini s-au transformat in mormane de fier.

Citeste si: Patru persoane, printre care si un copil, RANITE intr-un accident pe DN1

Potrivit Centrului Infotrafic, benzile de langa axa drumului sunt blocate de autovehiculele implicate în eveniment. Se circula pe benzile numarul unu (cu patrunderea rotilor autovehiculelor pe acostament).

Sursa foto: ziaconstanta.ro