Cinci persoane, intre care un copil, ranite intr-un accident pe DN 15A

Cinci persoane, printre care si un copil, au fost implicate sambata intr-un accident produs pe DN 15A, intre localitatile Herina si Galatii Bistritei din judetul Bistrita-Nasaud, unde un microbuz si un alt autovehicul s-au ciocnit si au ajuns in santul de pe marginea drumului.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bistrita-Nasaud, Marius Rus, la locul accidentului s-au deplasat echipajul de terapie intensiva mobila si un echipaj de prim ajutor ale SMURD, Ambulanta, dar si doua masini de descarcerare, potrivit Agerpres.

Reprezentantul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, Valer Andreica, a declarat ca dintre raniti un barbat, in varsta de 30 de ani, este intr-o stare mai grava, restul victimelor fiind preluate constiente.

Citeste si: Un vitezoman beat a distrus patru masini in cartierul Dristor

Din primele cercetari, se pare ca atat microbuzul, cat si al doilea autoturism se deplasau in acelasi sens de mers, de la Reghin spre Bistrita, politistii urmand sa stabileasca motivul exact pentru care cele doua autovehicule au intrat in coliziune si au ajuns in sant.

Circulatia pe DN 15A nu a fost intrerupta, insa s-a desfasurat cu dificultate, avand in vedere numarul mare de echipaje de interventie sosite la fata locului.

Sursa foto: ziuaveche.ro