CINCI PRIMARI si 50 de ALESI LOCALI PDL si PNL din Suceava s-au inscris in PSD

PSD Suceava a anuntat, miercuri, ca CINCI PRIMARI si 50 de CONSILIERI LOCALI din PDL si PNL s-au inscris in Partidul Social Democrat semnand adeziuni in baza OUG 55, care suspenda prevederile care interzic migratia alesilor locali, dupa ce saptamana trecuta alti patru primari PNL si PDL au intrat in PSD.

Potrivit unui comunicat al PSD Suceava, in baza OUG 55/2014, s-au inscris in PSD primarul orasului Frasin, Marinel Balan, ales pe lista PDL, primarul comunei Dragoiesti, Vasile Petroaie, ales pe lista PNL, primarul comunei Fratautii Vechi, Ionesi Artiom, ales pe lista PDL, primarul comunei Hantesti, Daniel Olariu, ales pe lista PDL si primarul comunei Osta, Ioan Oros, ales pe lista PNL.

Totodata, PSD Suceava sustine ca impreuna cu primarii au semnat adeziuni la PSD si un numar de 50 de consilieri locali.

Citeste si: CRIN ANTONESCU: Adoptarea ordonantei MIGRATIEI primarilor este o GRESEALA URIASA a lui Ponta

Presedintele PDL Suceava, senatorul GHEORGHE FLUTUR, a declarat, marti, la intalnirea ACL Suceava cu presedintele PNL, KLAUS IOHANNIS, ca PSD procedeaza ca Putin cand a anexat Crimeea si anunta zilnic ca un ales local al ACL a fost anexat la PSD. Flutur le-a cerut membrilor PDL si PNL Suceava sa reziste presiunilor facute de PSD si sa ramana in partidul de dreapta al Romaniei.

“Nu va luati in aceste zile dupa acele presiuni pe care le fac la adresa alesilor locali. Imi exprim ingrijorarea si dezacordul privind anunturile zilnice pe care le face PSD prin unii parlamentari, ca Putin cand a anexat Crimeea. Mai iau cate un primar. Anexeaza cate un primar. Nu acesta va fi viitorul. Daca va ia ca haina de purtat, de purtat veti fi”, le-a spus Flutur alesilor locali ACL Suceava.

Citeste si: DOCUMENT. Ce prevede OUG pentru reglementarea unor masuri privind functionarea administratiei publice locale

Un mesaj asemanator a avut si vicepresedintele PNL LUDOVIC ORBAN, care a vorbit despre sezonul de transferuri si le-a sugerat membrilor ACL ca este posibil sa li se promita ca vor fi transferati la Real Madrid, dar de fapt sa ajunga la Avantul Prabusirea.

“Acum e sezon de transferuri. Le spun celor care au impresia ca le bate la usa Real Madrid ca sa-i transfere, ca nu are rost sa plece de la Bayern Munchen imaginandu-si ca pleaca la Real Madrid. Ca de fapt au numai tricourile de la Real Madrid si impresarii. De fapt, risca sa plece de la Bayern Munchen la Avantul Prabusirea”, a spus Orban.