Cinci SFATURI despre SEX date chiar din gura lor. Vezi ce trebuie sa faci ca sa-l dai gata in pat

Sexul nu mai este de mult un subiect tabu, asa ca sfaturile in acest domeniu sunt mereu bine venite. Iar daca aceastea vin chiar de la barbatii pe care vrei sa-i impresionezi in pat, lucrurile nu au cum sa mearga intr-o directie gresita.

De cele mai multe ori, impresiile femeilor despre sex nu coincid deloc cu cele ale barbatilor. Astfel, daca tu crezi ca el va observa imediat celulita de pe picioare sau talia care nu concureaza cu cea a manechinelor, afla ca lucrurile nu stau deloc asa.

CITESTE SI: BARBATII chiar prefera BLONDELE. Vezi cat de mult conteaza culoarea parului

Firi practice, barbatii prefera sa nu se piarda timpul cu amanunte inutile, iar sfaturile de mai jos sunt menite sa te faca si pe tine sa privesti lucrurile mult mai simplu.

1. Nu pierde timpul degeaba. Barbatii vor sa le spui direct ce vrei, fara retineri si fara timiditate. Nu-l lasa pe el sa ghiceasca ce doresti si ce iti place, caci esecul este de cele mai multe ori garantat. Nu-ti fie teama, le va placea la nebunie sa vada ca ai incredere in tine.

2. Poarta tocuri cui. Pantofii cu tocuri foarte inalte sunt fetis universal in lumea barbatilor. Nu te sfii sa te sui in pat incaltata si chiar sa-l “imobilizezi”, apasandu-l cu tocurile pe piept.

CITESTE SI: Vrei SEX INCENDIAR Invata sa-i VORBESTI MURDAR IUBITULUI TAU 

3. Nu te mai gandi cu ce te imbraci. E inutil daca stai sa te gandesti ca ei nu viseaza decat la ce se ascunde sub hainele pe care tu cheltuiesti o avere. incearca sa-l astepti acasa imbracata intr-o camasa de-a lui, pe sub care sa nu porti nimic. Apetitul ii va creste instant.

4. Incearca o peruca. Orice barbat adora schimbarile, iar perucile pot fi o alternativa buna daca vrei o partida de sex incendiara.

5. Ocoleste patul, incearca masina de spalat in timp ce functioneaza. Nu degeaba se spune ca monotonia apare atunci cand sexul se consuma doar in pat. incearca masina de spalat in timp ce functioneaza. Senzatia va fi cu siguranta mult mai placuta decat ce ai incercat pana acum.

 Sursa www.cancan,ro