Cine a fost Nae Nicolae, regele imobiliarelor din judetul Ilfov

Nae Nicolae, nasul de cununie al cantaretului de manele Adrian Minune si Regele Imobiliarelor din judetul Ilfov, a decedat, in aceasta dimineata, dupa ce masina de lux pe care o conducea a fost lovita de un tren.

Nae Nicolae, in varsta de 42 de ani, prieten foarte bun cu verii Becali, era un tip potent din vedere financiar, dar si un personaj care ura publicitatea. Si din acest motiv, in jurul lui Nae Nicolae s-au nascut o gramada de legende, mai mult sau mai putin reale.

Nae Nicolae era un timp jovial care practica sportul, el evoluand inainte de 1989 la grupele de copii si juniori ale echipelor bucurestene  Dinamo si Victoria. Nae Nicolae colectiona ceasuri si masini de lux si avea un fler iesit din comun atunci cand venea vorba de afaceri imobiliare, in special cu terenuri. De aici, Nae Nicolae si-a atras si supranumele de Regele imobiliarelor din judetul Ilfov.

Cel mai mare viciu al lui Nae Nicolae erau jocurile de noroc, acesta pierzand zeci de milioane de euro la table si poker. Legendele nascute in jurul unor partide la care a luat parte si Nae Nicolae fac deliciul chibitilor de cativa ani incoace. De exemplu, se spune ca Nae Nicolae a pierdut la o partida de table jucata cu Gigi Becali 10 milioane de euro si, neavand lichiditatile necesare i-a oferit latifundiarului din Pipera terenuri de valoarea datoriei. Mai mult in incercarea de a-si recupera paguba acesta a mai pierdut aceeasi suma si in cadrul revansei.

Nae Nicolae era si proprietarul echipei FC Stefanesti, dar si nasul de cununie al celebrului cantaret de manele Adi Minune. Totodata, el era finul fostului secretar de stat Sergiu Sechelariu, fratele regretatului Dumitru Sechelariu, fost primar al Bacaului si patron al FCM Bacau.

Nae Nicolae a lasat in urma o avere impresionanta si trei copii.

Sursa foto: can-can.ro