Cine a luat, de fapt, decizia care a zdruncinat Casa Regală! Adevărul despre hotărârea șocantă a lui Harry și Meghan

Meghan Markle și Harry își doresc o viață liniștită, în care să-și crească fiul, pe micuțul Archie, departe de scandalurile iscate în presa din Marea Britanie.

Adevărul despre cine a inițiat plecarea lor din Anglia și renunțarea la titlurile nobiliare e unul disputat instens. Până în momentul de față s-a zvonit că ar fi fost vorba de o ruptură ireparabilă între cei doi fii ai Prințului Charles.

Adevărul despre anunțul șocant făcut de Harry și Meghan
Celebrul cuplu regal a fost pus sub lupă, la fiecare pas, încă de când Meghan i-a devenit în mod oficial soție lui Harry. Decizia de a pleca în Canada, unde cei doi își doresc să se mute cu totul, a venit în urmă cu o săptămână și a zdruncinat din temelii setul de reguli clare, impuse de regalitate.

Potrivit celor de la The Sun, se pare că Meghan a fost cea „vinovată” de întreaga mutare, așa cum s-a zvonit încă de la început. Fosta actriță de la Hollywood ajunsese la capătul puterilor din cauza criticilor, de aceea a vrut un trai departe de ochii curioșilor.

Se pare că nu sumele lunare primite din partea familiei l-au făcut pe acesta să se gândească de două ori înainte să plece. Cel mai greu pentru Harry a fost să renunțe, însă, la rolul pe care îl avea ca militar, în cadrul armatei din Marea Britanie. De aceea, Meghan s-ar fi văzut nevoită să intervină și l-a pus pe regal să facă o alegere foarte grea.

Totul pe motiv că s-ar fi săturat să își vadă soțul, pe Prințul Harry, trist și îngândurat, când numele lor era legat de cel al unui scandal. „Mi-am pierdut mama, iar acum îmi văd soţia devenind victima acestor forţe puternice”, a transmis Prințul Harry.
Sursa foto: the sun