Cine este actorul cu care Marvel va semna cel mai mare contract din istoria MCU

Marvel își dorește să semneze cel mai mare acord din istoria MCU cu Ryan Reynolds. ”Deadpool” a reprezentat unul dintre numele grele achiziționate de Marvel, când Fox a fuzionat cu Disney în 2019.

Primele două filme cu ”Deadpool” au obținut la box office încasări mai bune decât multe alte producții MCU. Așă ca pentru Marvel, financiar vorbind, este important să prioritizeze ”Deadpool 3”. Problema este cum îl vor convinge pe Reynolds să aducă acest film în capul listei sale de priorități. Pentru că Ryan are în lucru, în acest moment, 13 filme, aflate în diferite stadii de dezvoltare. Doar la trei dintre acestea producția a fost încheiată.

Marvel este gata să semneze cu Ryan Reynolds un contract pentru mai multe lungmetraje. Potrivit The Direct, care citează o sursă apropiată, Marvel îi va oferi lui Reynolds cel mai mare acord din istoria acestui univers cinematografic. Iar Ryan ar urma să apară în numeroase proiecte Marvel, mai multe decât orice alt actor de până acum. Ryan Reynolds ar urma să apară în cel puțin 10 filme MCU, deși nu toate vor avea legătură cu Deadpool.

Sursa foto: marvel