Cine este amanta lui Laurenţiu Reghecampf. Aceasta este însărcinată în trei luni

Reacția promptă pe care a avut-o Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf trăiește o poveste frumoasă de dragoste în plin divorț. Antrenorul de la CSU Craiova s-a mutat alături de Corina Bilcon (foto interior) care, potrivit, presei mondene ar fi însărcinată în trei luni şi ar urma să aducă pe lume o fetiţă. Cei doi ar urma să se căsătorească imediat după ce Reghecampf își încheie socotelile cu Anamaria Prodan.

Corina Bilcon este originară din Deva, dar l-a întâlnit pentru prima dată pe antrenor în Dubai, acesta fiind și locul în care s-au îndrăgostit și și-au început relația. Laurențiu și Corina au petrecut o vacanță lor de lux în Grecia. Cei doi s-au decis deja şi în privinţa naşilor de cununie, care ar fi Mihai Rotaru, patronul CS Universitatea Craiova, şi soţia lui. Laurențiu Reghecampf și Corina Bilcon locuiesc împreună în Craiova, acolo unde Reghe este antrenor.

Vestea că amanta lui Reghe e însărcinată a luat-o prin surprindere pe Anamaria Prodan, care a mărturisit că nu ştie nici măcar cine e Corina. „Ce sarcină? Nu știu despre ce vorbești… Cine e Corina? Ce înseamnă iubită oficială și noi nu știm? Nu înțeleg despre ce vorbești. Habar nu am, nu citesc presa. Am vorbit cu soțul meu acum 30 de minute și nu cred ca știa asta. Nu știu cine e fata asta, nu înțeleg de ce se tot bate apa despre ea”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Sursa foto: rtv.net