Cine este Ana de Armas, noua Bond girl. Galerie foto cu superba actriță care se va iubi cu agentul 007

Ana de Armas, in varsta de 31 de ani, a facut furori in “Blade Runner 2049” cu rolul lui Joi, iubita “deosebita” a personajului principal. Mai nou, reprezentantii ei au anuntat ca Ana va juca in “James Bond 25”.

Desi mai jucase in filme precum “War Dogs”, “Hands of Stone”, “Mentiras y gordas” sau “Knock knock”, si in seriale ca “El internado” sau “Hispania, la leyenda”, Ana de Armas a atras atentia presei de specialitate dupa colaborarea cu Denis Villeneuve pentru “Blade Runner 2049”.

Citește și: SEDUCĂTOAREA LEA SEYDOUX REVINE ÎN CEL DE-AL 25-LEA FILM AL SERIEI JAMES BOND

Nascuta in Cuba si mutata in Spania la varsta de 18 ani, Ana a decis ca isi doreste o cariera la Hollywood si a luat-o de la zero in Cetatea Filmului. “Indiferent de ce ai facut inainte, o mutare la Hollywood inseamna un nou inceput. Cand am venit aici, in urma cu trei ani, nu vorbeam engleza. Mi se pare ca mutarea a fost un exercitiu bun pentru orgoliul meu. Dupa o cariera de succes in Spania, am redevenit o anonima si am fost nevoita sa demonstrez industriei ca sunt capabila sa joc si in alta limba”, a spus Ana.

Superba bruneta se va numi Paloma in “James Bond 25” si, la scurt timp de la anuntarea distribuirii ei in franciza, a marturisit ca a fost mereu fana a seriei, mai ales a personajului negativ jucat de Javier Bardem. “Am amintiri speciale legate de Skyfall. A fost primul film 007 pe care l-am vazut la cinema si mi s-a parut ca Javier Bardem a jucat cel mai bun antagonist al seriei. Ma fascineaza prestatia lui”, a mai spus Ana.

Sursa foto: billboard