Cine este bărbatul care a băgat-o în spital pe Daniela Crudu! Cu ce se ocupă și cum arată! Foto

Fosta asistentă TV Daniela Crudu a sunat la 112, duminică dimineață, pentru a reclama faptul că iubitul ei croat a bătut-o. Lucrurile au degenerat, iar acum, iubitul danielei are un mandat de interdicție pe numele său.

Jurnaliștii de la cancan.ro au reușit să surprindă, în câteva materiale foto, cine și cum arată iubitul bătăuș al Danielei Crudu, Seco Dubravko. Pozele au fost făcute în momentul în care acesta se ieșea din locuința pe care o împărțea Daniela, imediat după altercația de duminică. Conform jurnaliștilor, acesta era în căutarea unei locuințe,având în vedere faptul că poliția,în urma auto-sesizării, i-au emis mandat de interdicție.

Seco Dubravko, originar din Croația, conform surselor ar fi un om de afaceri, dar, sursele spun că ar fi și un personaj din lumea interlopă croată, și un fost luptător în ring.

Citește și: DANIELA CRUDU, RUPTĂ ÎN BĂTAIE DE IUBIT! ASISTENTA DE TELEVIZIUNE A SUNAT LA 112

Reamintim că acesta ar fi bătut-o pe Daniela Crudu, duminică dimineață, la ora 5:30. Daniela Crudu a sunat la 112 și a afirmat că este agresată fizic de iubitul ei. În momentul în care oamenii legii s-au deplasat la fața locului, autoritățile au constatat că cele spuse de Daniela erau adevărate. Însă, când i-au adus la cunoștință faptul că poate depune plângere penală împotriva acestuia, vedeta a refuzat, dar a acceptat să fie transportată la spital. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, valabil pentru cinci zile, și continuă cercetările pentru săvârșirea de loviri și alte violențe.

În momentul în care Daniela Crudu a ajuns la spital, era însoțită de o prietenă, iar la câteva minute după, și-a făcut apariția și iubitul ei, care era, la rândul lui, însoțit de un prieten. Nervos, Seco Dubravko amenința pe toată lumea din jurul lui.

După ce medicii au consultat-o pe fosta asistentă TV, au constatat că are traumatism cranio-facial, piramidă nazală ruptă, entorsă, dar și lovituri în jurul abdomenului. Acum, Daniela a fost externată din spital, și conform surselor s-ar afla în locuința tatălui său. De atlfe bărbatul a și dat câteva informații legate de starea de sănătate a fetei sale.

Sursa foto: cancan.ro