Cine este BARBATUL care L-A SCUIPAT pe Basescu si ce a PATIT dupa gestul sau. VIDEO

BARBATUL care l-a SCUIPAT pe presedintele Traian Basescu, in Portul Constanta, a fost dus la audieri la sediul Politiei Judetene, fiind cercetat pentru ULTRAJ. El le-a spus anchetatorilor ca nu isi explica gestul.

BARBATUL care l-a SCUIPAT pe presedintele Traian Basescu, sambata, in Portul Constanta, a fost audiat la Politia Judeteana timp de aproximativ doua ore, el spunandu-le anchetatorilor ca a fost un gest spontan, pe care nu si-l explica.

Conform unor surse din randul anchetatorilor citate de Mediafax, BARBATUL se numeste Adrian Zglobiu si are 39 de ani. El este somer si locuieste in Constanta.

Citeste si: BASESCU, SCUIPAT LA CONSTANTA CHIAR CAND COBORA DE PE BRICUL MIRCEA

Dupa ce a fost audiat la sediul Politiei Judetene, el a fost dus la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean, pentru o EVALUARE PSIHOLOGICA.

Dupa ce va fi evaluat psihologic la spital, daca medicii nu vor decide sa il tina pe barbat in unitatea medicala, anchetatorii vor continua audierea acestuia.

BARBATUL l-a SCUIPAT pe presedintele Traian Basescu de la o distanta foarte mica in momentul in care acesta a coborat de pe nava scoala “Mircea”, la finalul vizitei facute la bordul vasului dupa ceremoniile de decorare a bricului.

Dupa incident, BARBATUL a fost imobilizat de catre ofiterii SPP, in timp ce seful statului s-a sters cu mana pe fata, apoi a continuat sa stea de vorba cu cativa oameni din multimea adunata in terminalul de pasageri al Portului Constanta.

Citeste si: VICTOR PONTA HUIDUIT LA GARA DE NORD

Dupa ce a stat de vorba cu oamenii pret de aproximativ doua minute, presedintele s-a urcat in masina si a plecat din port.

Dupa ce a fost imobilizat de ofiterii SPP, BARBATUL care l-a SCUIPAT pe presedinte a fost predat unui echipaj de jandarmi, iar acestia l-au dus apoi la sediul Politiei Judetene Constanta.

Sursa foto si video: adevarul.ro, youtube.com