Cine este bărbatul căutat pentru uciderea unui poliţist în Timiş! Foto în articol

Un poliţist fost împuşcat mortal în judeţul Timiş, zeci de oameni îl cautându-l pe atacatorul înarmat. Portretul ucigașului a fost făcut public de anchetatori.

Update 2: Bărbatul care a împuşcat mortal un poliţist aflat în misiune, în localitatea Izvin din judeţul Timiş, a fost şi el rănit în zona umărului de un alt poliţist. A fost dat în urmărire internaţională pentru tâlhărie.

Update: Polițistul împușcat mortal se numea Cristian Amariei și avea 43 de ani, scrie Realitatea Bănățeană. 

 

Potrivit autorităților, bărbatul care a ucis polițistul s-a născut în Lugoj, județul Timiș pe 1.11.1971 și se numește Lepa Ionel Marcel și este urmărit internațional. Incidentul violent s-a întâmplat într-o localitate din apropiere de Timișoara în după-amiaza zilei de duminică, cand a fost organizat un filtru la Izvin, pentru oprirea unei mașini, date în consemn. Unul dintre polițiști i-a făcut semn șoferului să tragă pe dreapta, însă acesta a apăsat accelerația, iar între timp din mașină s-a tras cu o armă. Un glonț l-a lovit pe polițist în piept, care a căzut secerat.

La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției, dar și o ambulanță, care l-a preluat pe polițist. Medicii l-au resuscitat mai multe minute, însă în cele din urmă omul a decedat. Și colegul polițistului împușcat a fost lovit de glont, fiind rănit în picior.

Citește și: TIMIȘ. UN POLIȚIST A MURIT LA DATORIE! AUTORITĂȚILE SUNT ÎN ALERTĂ

Sursa foto: poliția română