Cine este bărbatul misterios din viața Biancăi Drăgușanu! A reușit s-o dea pe spate într-o singură seară

Nici aroganţele lui Tristan Tate, nici propunerile lui Philipp Plein nu au impresionat-o pe Bianca Drăguşanu aşa cum a reuşit noul bărbat care a apărut viaţa ei.

Bianca Drăguşanu radiază de fericire de când l-a cunoscut pe bărbatul de origine chineză, care îi face toate poftele, scrie spynews.ro. Aşa a făcut şi de data aceasta, bogătaşul a dus-o pe blondina noastră într-un club de fiţe din Capitală unde a lăsat-o să îşi facă de cap. Alături de câteva prietene, Bianca Drăguşanu a petrecut până în zorii zilei şi a consumat numai băuturi rafinate, care, cu siguranţă, au fost trecute în contul noului bărbat din viaţa sa.

Citește și: UN FOTOMODEL DE SUCCES, DE NUMAI 22 DE ANI, ASASINAT DE TREI BĂRBAȚI ÎN PLINĂ STRADĂ

Sub privirile atente ale petrecăreţilor, milionăraşul i-a adus Biancăi un buchet imens de flori, în care erau, cu siguranţă, peste o sută de trandafiri albi. Nu au lipsit nici sticlele de şampanie scumpă cu artificii! Iar în buchetul de flori se afla un inel cu un diamant uriaş, cu care fosta prezentatoare se mândreşte şi care valorează câteva mii bune de euro! Bianca Drăguşanu a fost emoţionată la maximum, iar bogătaşul a fost în culmea fericirii că a reuşit să o impresioneze. Chinezul i-a pus la dispoziţie tot clubul, iar toată atenţia era îndreptată asupra ei, aşa cum îi place! 

Sursa text: spynews.ro