Cine este criminalul femeii găsită carbonizată pe un câmp din Giurgiu! Are doar 21 de ani și este recidivist

Principalul suspect al crimei odioase având-o drept victimă pe Mihaela Sabina Mircea este un tânăr recidivist în vârstă de numai 21 de ani. Femeia de 32 de ani găsită arsă într-o valiză de la marginea DN6, a fost ucisă de trei tineri care au fost puşi sub acuzare de Tribunalul Giurgiu și arestați preventiv pentru omor calificat şi profanare de cadavre.

Mihaela Sabina Mircea practica prostituţia, iar proxenetul ei era Giani Alexandru Dinu, un tânăr de 21 de ani din Capitală. Alături de el, au fost acuzate de crimă şi arestate preventiv şi surorile sale, Elena Constantin şi Silvia Constantin (foto 2 interior).

Giani Alexandru Dinu a mai fost condamnat, în urmă cu trei ani, pentru complicitate la tâlhărie. La proces şi-a recunoscut în totalitate faptele. Deoarece la data comiterii lor acesta nu avea 16 ani şi răspundea penal doar dacă se demonstra că avea discernământ, a fost supus unei expertize medico-legale psihiatrice. Conform raportului, tânărul prezintă diagnosticul de tulburare de conduită socializată, dar „avea capacitatea psihică de apreciere critică a conținutului și consecințelor social-negative ale faptelor pentru care este cercetat și în raport cu care discernământul a fost păstrat”.

Giani Alexandru Dinu este cercetat acum pentru că împreună cu Elena Constantin şi Silvia Constantin a ucis o femeie şi apoi i-a incendiat cadavrul, în încercarea de a ascunde crima. Anchetatorii au stabilit că victima Mihaela Sabina Mircea practica prostituţia şi locuia într-un apartament din Ferentari împreună cu cei trei. Aceştia sunt acuzaţi că au ucis-o, în interiorul locuinţei, în urma unor neînţelegeri, conform comunicatului remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Sursa foto: realitatea