Cine a fost numit ANTRENOR PRINCIPAL la DINAMO

Fostul atacant CLAUDIU NICULESCU este FAVORIT pentru preluarea postului de ANTRENOR al echipei DINAMO.

UPDATE 15.22: Directorul general al FC DINAMO, IONEL DANCIULESCU, a fost numit ANTRENOR PRINCIPAL al echipei pana la finalul turului LIGII I, cand se va analiza varianta numirii unui nou tehnician, au declarat, joi, surse din cadrul clubului din Soseaua Stefan cel Mare, potrivit Mediafax.

IONEL DANCIULESCU ii va avea ca antrenori secunzi pe DORIN MATEUT, Silviu Ion si Alin Chita, aceeasi echipa tehnica pe care a avut-o si FLAVIUS STOICAN.

In prezent antrenor la CS Mioveni, unde a ajuns cu echipa argeseana pana in sferturile de finala ale CUPEI ROMANIEI, CLAUDIU NICULESCU se bucura de sustinerea lui IONUT NEGOITA si a fost indicat de fostul antrenor, FLAVIUS STOICAN, drept unul dintre posibilii sai inlocuitori, potrivit onlinesport.ro. CLAUDIU NICULESCU ar putea fi secondat de IONEL DANCIULESCU si FLORENTIN PETRE.

Citeste si: Antrenorul FLAVIUS STOICAN a DEMISIONAT de la Dinamo

CLAUDIU NICULESCU, in varsta de 38 ani, a evoluat in mai multe randuri pentru DINAMO intre 2000 si 2010, cucerind trei titluri, tot atatea Cupe ale Romaniei si Supercupa Romaniei cu formatia din Stefan cel Mare.

La finalul sezonului 2006-2007, CLAUDIU NICULESCU a obtinut titlul de golgeter al LIGII I cu DINAMO dupa ce a marcat 18 goluri.

Citeste si: CRISTIANO BERGODI a REFUZAT oferta privind preluarea conducerii tehnice a Rapidului

Printre contracandidatii lui CLAUDIU NICULESCU se numara CLAUDIU NICULESCU, varianta agreata de presedintele CLAUDIU NICULESCU si CLAUDIU NICULESCU.

Dinamo este pregatita in prezent de DORIN MATEUT, cel care a fost secundul lui FLAVIUS STOICAN.

Sursa foto: eljijinews.com