Cine este Flory din Vaslui! Identitatea femeii din spatele măștii a fost dezvăluită! Foto în articol

Cine este Flory din Vaslui? Site-ul său are aproape 100.000 de vizitatori, iar deja celebra fată, care acum are 28 de ani, a făcut ”ravagii” cu aparițiile sale, purtând mereu o mască. A criticat în stânga și-n dreapta, de la oameni politici, vedete TV, până la oameni de afaceri sau diverse alte personalități. Cancan.ro a aflat cine este, cu adevărat, misterioasa Flory.

A prins bine la public, a ajuns celebră, despre ea se vorbește de câțiva ani buni. ”Flory din Vaslui” și-a făcut un site în care ”tăbăcește” tot, ironizează, corectează, calcă în picioare orice persoană, publică să fie, care greșește. A început totul la 25 de ani, iar de la prima apariție a sa a purtat mereu o mască de carnaval pe față.

Nimeni nu știa, de fapt, până acum, cine este vestita ”Flory din Vaslui”. Ea a spus, atunci când site-ul său, care are aproape 100.000 de utilizatori, a fost inaugurat, doar că Flori Ciucă, așa cum scrie acolo, nu ar fi chiar adevăratul său nume.

Numele ei este Lia Sinchevici, are 28 de ani și este actriță. Este basarabeancă, dar de origine poloneză… și are pașaport românesc, informează în exclusivitate cancan.ro. L-a cunoscut pe Van Damme, atunci când a jucat alături de marele actor. Nu a apărut într-un singur film și nu are de gând să se oprească. Nu a ratat nici piesele de teatru, mai scrie sursa citată.

Citește și: LOREDANA GROZA FĂRĂ MACHIAJ! CUM ARATĂ VEDETA DIS DE DIMINEAȚĂ! FOTO ÎN ARTICOL

Sursa foto: cancan.ro