Cine este iubita româncă a patronului concernului Ferrari. Foto în articol

Romina, o tânără româncă, este iubita patronului concernului Ferrari, Piero Ferrari. Cei doi s-au întâlnit în 2016, la Milano, pe aeroportul privat Milano Linate și așteptau un elicopter care să îi ducă pe circuitul de Formula 1 de la Monza.

Romina lucrează pentru compania producătoare de avioane „Bombardier”, acolo unde se ocupă de vânzarea de aeronave către cei mai bogați oameni din lume, scrie Cancan. Printre cumpărători s-a aflat și marele pilot de Formula 1, Nikki Lauda. Marele campion de Formula 1 a făcut înconjorul lumii în acel an cu avion „Bombardier”, iar Romina l-a cunoscut pe Nikki Lauda cu o zi înainte să-l întâlnească pe Piero Ferrari, al doilea fiu al celebrului Enzo Ferrari, mai arată sursa citată.

Românca s-a întreținut cu fostul mare campion F1 și au discutat despre avionul pe care austriacul îl achiziționase de la firma la care ea lucra, dar nu a fost conștientă de faptul că bărbatul care aștepta același elicopter cu ea este chiar patronul legendarului concern Ferrari. A realizat că este vorba despre un om important în momentul în care cei prezenți în aeroport au început să îi ceară lui Piero să facă poze și să dea autografe. Fiind un potențial cumpărător de avioane, Romina și-a încercat norocul și a intrat în dialog cu el, ba chiar au făcut schimb de cărți de vizită. L-a invitat la diverse evenimente, dar Piero Ferrari a refuzat. A marșat și cu un zbor demonstrativ, dar miliardarul italian a refuzat și de această dată!

Romina s-a lăsat păgubașă după ce a încercat toate variantele în încercarea de a-l convinge pe miliardar să cumpere un avion. Când totul părea dat uitării, Piero Ferrari a sunat-o pe frumoasa româncă, pe 14 februarie 2017, chiar de „Ziua Îndrăgostiților”, și a invitat-o la cină, în Monaco. Prietenii din anturajul Rominei povestesc cum a decurs cina din Monaco: „Chimia dintre ei doi plutea în aer. Discutând, au realizat că au pasiuni comune, aviația și ingineria. Din acea zi au rămas nedespărțiți”. La doar o lună după cina din Monaco, cei doi îndrăgostiți s-au mutat împreună lângă Maranello, acolo unde se află istorica fabrică Ferrari, acolo unde locuiesc și în prezent.

Sursa foto: facebook