Cine este ”NOUA DRAGOSTE” a lui SMILEY. Cum arata OANA ZARA si care ii sunt PASIUNILE. Galerie FOTO

In ultimele zile presa mondena a ”explodat” datorita zvonurilor ca OANA ZARA, finalista de la ”Romanii au talent” i-a sucit mintile celebrului SMILEY, cei doi pare-se ca sunt mai indragostiti ca niciodata. 

Pe Smiley il stim ca fiind un baiat cuminte si ”asezat”, care si-a tinut mereu viata personala departe de scandaluri si ochii curiosilor. Dar cine este domnisoara care a reusit sa-i faca muzicianului inima sa tresalte de iubire si emotie?

OANA ALEXANDRA ZARA este o tanara entuziasta de numai 21 de ani care a absolvit Scoala Generala nr 3 si Colegiul National „Andrei Saguna” din Brasov, iar in prezent este studenta la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „Ion Luca Caragiale”, din Bucuresti.

CITESTE SI: Cum arata, in COSTUM DE BAIE, finalista de la “Romanii au talent” de care s-a INDRAGOSTIT SMILEY – FOTO

OANA se mandreste cu sora ei mai mare, ANDREEA,  absolventa a Academiei de Studii Economice din Bucuresti , angajata la o firma de IT si in acelasi timp este instructor de Kangoo Jumps, dar si cu parintii ei ELENA si SORIN. 

Tanara dansatoare povesteste despre copilaria ei ca fiind activa, presarata cu plimbari interminabile cu rolele sau bicicleta si isi aminteste de desele drumetii in care mergea. Copil indragostit de gimnastica, adora sa le arate colegilor ce miscari a mai invatat. 

Cursurile de dans modern le-a inceput la varsta de 10 ani, dar se lauda si cu o pregatire de 2 ani de gimnastica artistica. A facut cursuri de dans sportiv, street dance, dans contemporan, etc. A participat la concursuri de dans cu trupele „Amadeus” si „One Team One Dream”, cu care a luat nenumarate premii. Cu trupa de dans „Amadeus” a fost la consursul ESDU Dancestar World Master, unde au luat locul al II-lea si au fost in etapa finala desfasurata in Croatia.

Citeste si: SMILEY s-a INDRAGOSTIT de una dintre finalistele show-ului “Romanii au talent” – iata adevarul aici

Pasionata pana in adancul inimii, OANA ZARA studiaza in prezent cu multa dedicare dansul contemporan, insa recunoaste ca o incanta si zona comerciala. 

Adora sa-si petreaca timpul liber cu prietenii, sa se plimbe in parc, sa inoate, dar poarta o pasiune si pentru teatru si citit. 

OANA ZARA este o tanara plina de viata, extrem de ambitioasa, dovada stand si pozele de mai jos. Nu e de mirare ca SMILEY nu i-a putut rezista frumoasei brunete. 

Sursa foto www.facebook.com; www.evz.ro