Cine este noul lider al clanului Duduianu. Are doar 21 de ani

Aly Pian (foto interior, în dreapta), fiul de 21 de ani al lui Emi Pian, este noul lider al clanului Duduianu. La parastasul tatălui său, Aly Pian a ținut un discurs în care a vorbit despre sentimentele lui.

”În afara faptului că inima mea e praf. Să moară… dacă nu e praf pe bune, dacă nu merg înainte și nu mă intersează absolut nimic. Și vreau să fiu pe sfert față cum a fost tăicuțul meu. Nu cum a vrut el în întregime, pe sfert să fiu de cum a vrut tăicuțul meu, atât! La ce mod: să fiu lângă frații mei, să am grijă de ei. De copiii mei, de nepoții mei, de frățiorii mei, de măicuța mea și atât!

Sunt distrus, la ce mod: inima mea e praf, să moară…. știi cum e inima mea? Împrăștiată, distrusă definitiv. Dar eu, la modul ăla la care voia tăicuțul meu, așa o să fiu. Și n-am cum să cad în viața mea și o să fiu cum vrea el și inima lui”, a spus Aly la parastasul tatălui său.

Emi Pian, pe numele său real Florin Mototolea, a fost executat în dimineața zilei de 4 august de fiul lui Napi, liderul unei grupări interlope din Chitila. Scandalul a pornit de la o partida de barbut.

Sursa foto: facebook