Cine este OMUL de AFACERI care vrea sa cumpere STEAUA de la GIGI BECALI

Situatia dezastruoasa in care se afla STEAUA BUCURESTI in acest debut de sezon l-a determinat pe finantatorul GIGI BECALI sa ia in calcul vanzarea gruparii ros-albastre. BECALI a declarat in urma cu cateva zile ca este dispus sa renunte la „jucaria sa preferata” in schimbul a 20 de milioane de euro, poate chiar 15, iar daca Armata se ofere sa cumpere echipa pretul solicitat de latifundiar ar putea ajunge la 10 milioane.

Jurnalistii de la Fanatik au descoperit cine ar putea fi afaceristul misterios care ar avea disponibilitatea financiara si dorinta de a achizitiona cea mai galonata echipa din fotbalul autohton.

CITESTE SI: GIGI BECALI L-A CONVINS PE MIREL RADOI SA NU DEMISIONEZE DE LA STEAUA. UPDATE

In acest sezon, GIGI BECALI a fost surprins de multe ori in compania unor oameni de afaceri, unii dintre ei cunoscuti publicului larg, altii mai putin, dar toti foarte bogati. In actualul context, in care se tot vehiculeaza vanzarea STELEI BUCURESTI dupa dezastrul financiar provocat de ratarea grupelor europene, acest lucru devine interesant si poate da nastere unor speculatii.

Doua persoane apar tot mai des la meciurile de pe Arena Nationala atunci cind joaca STEAUA: VIOREL CATARAMA, care a vazut meciul cu ASA Targu Mures chiar de langa GIGI BECALI, si sirianul IMAD KASSAS. VIOREL CATARAMA este prieten cu VIOREL PAUNESCU si in trecut a investit la STEAUA. In 2002 chiar a fost inclus in Adunarea Generala a FC STEAUA, alaturi de Fatih Taher, informeaza Fanatik.

CITESTE SI: EUROPA LEAGUE, PLAY-OFF: STEAUA – ROSENBORG, SCOR 0-3 / ROS – ALBASTRII UMILITI PE NATIONAL ARENA

In schimb, IMAD KASSAS e mai putin cunoscut publicului larg, dar e stiut bine de mediul de afaceri din Romania. Absolvent al Facultatii de Medicina „Carol Davila” din Bucuresti, promotia 1982, IMAD KASSAS detine echipa de fotbal Metaloglobus din Liga 3, dupa ce in 2000 a intrat in posesia fostei fabrici cu acelasi nume.

Sirianul IMAD KASSAS este foarte bun prieten si cu TEIA SPONTE, un fost apropiat al lui GIGI BECALI, care, insa, nu s-a mai afisat decat rar alaturi de finantatorul stelist dupa ce relatiile dintre cei doi machedoni s-ar fi racit. Aceasta din cauza parerilor diferite in privinta revenirii lui Laurentiu Reghecampf in primavara, cind STEAUA BUCURESTI, cu COSTEL GALCA pe banca, pierdea meci dupa meci si era gata, gata sa piarda si campionatul. 

Sursa foto: jurnalul