Cine este oponentul lui Keanu Reeves în John Wick 3. Imaginea oficială apărută înainte de lansarea filmului

Când va reveni cu “John Wick 3: Parabellum”, personajul lui Keanu Reeves se va lupta cu o armată de asasini plătiți, care a pus 14 milioane de dolari pe capul său. Chiar dacă există hoarde de criminali profesioniști care încearcă să-l elimine, un singur adversar reprezintă cea mai mare amenințare a lui Wick, potrivit Empire.

Se numește Zero și este interpretat de Mark Dacascos, un actor și artist de arte marțiale cunoscut pentru rolurile din “Cradle 2 The Grave” și “Brotherhood Of The Wolf”. Potrivit Empire, între Wick și Zero nu există doar o rivalitate acerbă, ci personajul negativ are chiar o doză de respect pentru personajul principal.

Însuși Dacascos a dezvăluit pentru publicație: “Personajul meu este un mare admirator al lui John Wick și veți vedea în film două trăsături de caracter ale lui: pe de-o parte vrea să îl ucidă, pe de alta simte că ar putea fi bun prieten cu el dacă nu ar fi nevoit să îl elimine.”

Citește și: JOHN WICK: CHAPTER 3! TOT CEEA CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE PARTEA A TREIA A FRANCIZEI DE SUCCES

În 2019, “John Wick: Chapter 3” aduce în prim-plan alți asasini pestriți decât cei cu care ne-am obișnuit deja în filmele anterioare, iar o parte dintre ei au fost deja introduși în cele câteva minute de montaj video din trailer.

Mitologia “John Wick” este extinsă cu The Director, figura jucată de Anjelica Huston. Vor mai apărea Adjudicator, interpretat de Asia Kate Dillon și Administrator, jucat de Robin Lord Taylor. Halle Berry va fi Sofia, iar Jason Mantzoukas, Tick Tock Man.

Filmul “John Wick 3: Parabellum”, regizat de Chad Stahelski, după scenariul scris de Chris Collins, Derek Kolstad, Marc Abrams și Shay Hatten va ajunge in cinematografe în data de 16 mai 2019.

Sursa traducere: filmnow.ro