Cine este politicianul care a ”aranjat” condamnarea verilor Becali, dar și a lui Gică Popescu! Video

Serghei Mizil a dezvăluit, în timpul unui podcast realizat de Gojira, că fostul președinte Traian Băsescu este politicianul care a ”orchestrat” arestărea și condamnarea lui Giovani Becali și Gică Popescu, dar și cea lui Gigi Becali.

Serghei Mizil, fiul lui Paul Niculescu-Mizil, mâna dreaptă a lui Nicolae Ceașescu, a dezvăluit ce s-a întâmplat în „Dosarul Transferurilor”, dar și ce s-a întâmplat la arestarea lui Gigi Becali.

„Unul dintre avocați era și avocatul lui Băsescu. Eram la o petrecere cu el și l-a chemat. I-am zis: «Băi, îi ia pe-ai mei? Nu dăm nume. Nu, îl ia pe Gigi că era în aeroport». Și apoi mi-a spus: «Nu candida, erau și-acuma binemersi!». Și nu putea să-l bage numai pe-ăla!”, a dezvăluit Serghei Mizil.

Serghei Mizil a mai spus că „Dosarul Transferurilor” a fost instrumentat pentru ca Gică Popescu să nu ajungă la FRF, Traian Băsescu fiind în spatele lui Răzvan Burleanu: „Aia a fost o vrăjeală făcută de domnul Băsescu. Cu «Dosarul Transferurilor». Ca să-l aducă pe Burleanu! De ce a avut Giovani chestia aia? Gândește-te că Giovani a mai cochetat în foarte multe țări cu pârnăile! Era obișnuit. Cum să îl compari pe Giovani, care a avut o viață zbuciumată, cu Gică Popescu, care a fost un sportiv de talie mondială, un chitit pe sport, fără vicii. Nu poți să faci sport la nivelul ăla dacă ești un bagabont!

Și toată treaba a făcut-o și ce a fost dureros pentru ei șocul, mai ales pentru Meme-ul săracul. El s-a dus în Franța, a băut, a făcut. După aia a candidat ăsta (n.r. Gică Popescu) A zis nentu Traian că hâț! Și le-a făcut a doua zi și le-a dat la toți cu executare!”, a continuat acuzațiile șocante Serghei Mizil.

Sursa foto: sport