Cine este primarul Sectorului 1! Decizia oficială

Judecătoria Sectorului 1 a hotărât, joi, că noul primar al Sectorului 1 este Clotilde Armand. Rezultatul alegerilor locale pentru Primăria Sectorului 1 a fost contestat de primarul în funcţie, Dan Tudorache.

Dan Tudorache a depus o plângere penală, ce a ajuns să fie instrumentată de Secţia specială pentru Investigarea Infracţiunilor în Justiţie. În urma pronunțării deciziei instanței, Clotilde Armand a reacționat pe pagina ei de Facebook, citând soluția conflictului.

”Soluția pe scurt: Admite sesizarea formulată de Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 1, Sector 1 Bucureşti. Validează mandatul pentru funcţia de Primar al Sectorului 1 Bucureşti, obţinut de doamna CLOTILDE-MARIE-BRIGITTE ARMAND, candidata Alianţei USR-PLUS.

Dispune comunicarea prezentei încheieri de îndată Prefectului şi Secretarului General al Sectorului 1 Bucureşti, cel din urmă are obligaţia aducerii la cunoştinţă publică, prin afişarea încheierii, la sediul Primăriei Sectorului 1, în termen de cel mult 24 de ore de la comunicare. Executorie.”, se arată în postarea Clotildei Armand, pe Facebook.

Sursa foto: impact.ro