Cine este tânărul care l-a desfigurat pe fiul Luminiței Anghel! Foto în articol

Agresorul este un fost concurent la Vocea României

David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, a trecut prin niște momente de groază zilele trecute când a fost desfigurat în bătaie de unul dintre prietenii săi. David a ajuns la spital după bătaia soră cu moartea încasată chiar în apartamentul său.

Fiul Luminiței Anghel a ajuns la spital, apoi a povestit pe pagina sa de Facebook întâmplarea teribilă prin care a trecut. Potrivit presei mondene autohtone cel care l-a călcat efectiv în picioare pe David Pușcaș este un fost concurent al show-ului Vocea României.

Tânărul se numește Robert Reamzy (foto interior) și a participat la show-ul de succes difuzat anual de PRO Tv  în anul 2014. Agresorul are un trecut tulbure, el plecând de acasă de la vârsta de 11 ani din cauza certurilor cu părinții săi. Robert a fost nevoit să doarmă pe străzi sau pe la diferiți cunoscuți.

Iată ce a scris David Pușcaș pe rețeaua de socializare:

“Scriu aici cu o situație extrem de delicată. În primul rând vreau să anunț că nu mai am telefon. Aveam un interviu de job și să ajung la un prieten. Situația a fost în felul următor. Eu mi-am expus o părere sinceră despre Robert Reamzy la un prieten comun. Acest prieten, pentru că așa îl consideram, plecase de la mine și după 20 de minute îmi scrie întrebându-mă dacă mai sunt acasă. Evident îi scriu că da și oricum eu trebuia să plec așa că ieșeam împreună.

Acesta de fapt era cu Robert, pe care probabil îl știți de la Vocea. Au intrat la mine în casă și de acolo a început totul. Robert începuse să îmi reproșeze ce am zis de el și să devină agresiv. A început să îmi arunce toate farfuriile, paharele, ghiozdanul cu portofelul pe geam, eu rugându-l să iasă din casa mea. Apoi a sărit cu pumnii, m-a călcat cu bocancii pe picior, mi-a zdrobit telefonul și sunt lovit la cap și la ochi. Nu știu cum să anunț autoritățile. Sunt efectiv șocat. O să mă duc acum la vecini să cer ajutor pentru că m-a amenințat că se va întoarce. Vreau să se știe că e un om periculos și mai ales felul în care m-a atacat. Și eram efectiv fără apărare. Putea să mă omoare în casă.”, se arată în postarea făcută de fiul Luminiței Anghel pe Facebook.

Sursa foto: facebook