Nu se mai ascund! Simona Halep, sărut pasional cu iubitul său! Foto în articol

Toni Iuruc (foto interior, primul din stânga), 40 de ani, este misteriosul bărbat care, la turneul de tenis de la Wimbledon, nu a lipsit de la niciun antrenament și de la niciun meci al Simonei Halep, 27 de ani, informează Libertatea.

Update: Simona Halep (27 de ani) și iubitul său, Toni Iuruc (40 de ani) au fost surprinși vineri pe o plajă din Mamaia, sărutându-se pasional. Fotoreporterii Click au surprins momentul intim, mai ales că cei doi nu se mai feresc de ochii lumii.

Simona și Toni au primit, miercuri seara, binecuvântarea părinților campioanei de la Wimbledon, la un restaurant din Parcul Herăstrău, chiar după ceremonia impresionantă de pe Arena Națională în care a prezentat trofeul, scrie Click.

Știre inițială

A preferat să stea retras, pentru a nu da de bănuit, cunoscută fiind discreția cu care sportiva se raportează la propria-i viață personală. Toni Iuruc apare însă în fotografiile făcute înainte și în timpul Dineului Campionilor de la Londra, eveniment desfășurat în seara zilei de 13 iulie, după finala masculină.

Toată seara, Toni Iuruc a ținut aproape de Cosmin Hodor, managerul de comunicare al jucătoarei, și de iubita acestuia, actrița Irina Antonie. La antrenamentele de la Londra, la vederea jurnaliștilor, Toni Iuruc își băga telefonul în buzunarul cămășii, de parcă ar fi avut ceva de ascuns. Iuruc nu a start niciodată în loja Simonei, ci a preferat rândurile 2-3 din sectorul rezervat invitaților. Părinții Simonei nu au discutat deloc cu Toni Iuruc. Cel puțin nu în public, pe duraja sejului în Londra.

Citește și: CORNELIA CATANGA A ORBIT DUPĂ CE A AJUNS LA SPITAL DIN CAUZA UNUI INFARCT

Iuruc este un machedon miliardar. Deține 6 firme, dintre care una de publicitate. Iuruc i-a făcut campanie electorală lui Sorin Oprescu, fost primar al Capitalei, în 2008. La Wimbledon, în delegația extinsă a Simonei s-a aflat și un anume Dan Caramihai, asociatul lui Iuruc. A fost și pe Arena Națională Cancan scrie că, acum două zile, perechile Hodor-Antonie și Halep-Iuruc au ieșit în oraș. Hodor este omul de încredere al lui Țiriac.

Iuruc a fost și aseară, pe Arena Națională, în lojă, alegând, de asemenea, discreția. Presupusul iubit al Simonei a stat departe de familie, undeva în stânga lui Ilie Năstase. Despre Halep s-a mai scris că, în trecut, s-a iubit cu Costa, fiul lui Teia Sponte – prietenul lui Gigi Becali, și cu antrenorul piteștean de tenis Radu Barbu.

Simonei Halep, 1,68 metri înălțime, al cărei mare regret este că n-are câțiva centimetri în plus, îi plac bărbații înalți, iar Toni Iuruc corespunde descrierii. Tradiția machedonilor este să se căsătorească între ei. Este motivul pentru care familia Simonei acceptă greu un ”intrus”. Nu este cazul lui Iuruc. Simona Halep a declarat în repetate rânduri că își dorește familie și copii.