Cine i-a propus lui MARIAN MUNTEANU sa candideze la PRIMARIA CAPITALEI

MARIAN MUNTEANU a declarat, miercuri seara, intrebat cine l-a contactat pentru a-i propune sa devina candidatul PNL la PRIMARIA CAPITALEI, ca a fost sunat de prim-vicepresedintele TEODOR ATANASIU, dupa demisia lui Ludovic Orban.

MARIAN MUNTEANU nu a stiut sa precizeze insa in ce zi a fost sunat de TEODOR ATANASIU. El a spus, la Antena 3, ca a liderul PNL l-a sunat imediat dupa ce Ludovic Orban si-a anuntat retragerea din cursa pentru Primaria Capitalei si demisia din functiile politice, informeaza Newsro.

De altfel, MARIAN MUNTEANU a afirmat ca a mai avut discutii cu TEODOR ATANASIU si inainte de momentul nominalizarii, prim-vicepresedintele PNL propunandu-i sa contribuie la programul pe Bucuresti al PNL, privind societatea civila.

Imediat dupa anuntarea oficiala a lui MARIAN MUNTEANU in cursa pentru PRIMARIA CAPITALEI, din partea PNL, Vasile Blaga a declarat ca cel care a venit cu aceatsa propunere a fost liderul de Bucuresti Catalin Predoiu.

Ulterior, Predoiu l-a contrazis pe Blaga, intr-o postare pe Facebook, in care a precizat ca nu isi poate asuma acest credit, si ca propunerea lui MARIAN MUNTEANU nu a fost ideea lui, el venind doar cu solutia unui candidat din partea societatii civile.

Sursa foto: PNL