Cine i-a pus gand rau regelui medicamentelor, fostul amant al Anei Lesko

Milionarul Roger El Akoury (49 de ani), unul dintre “Regii medicamentelor” din Romania, a luat masa la un restaurant de lux din Capitala. Nu singur, ci impreuna cu o afacerista care si-a inceput cariera la stat, Ana Maria Varvara. Cei doi au luat pranzul impreuna, alaturi de un alt cuplu, informeaza cancan.ro.

Roger El Akoury este patronul lantului de farmacii Sensiblu si cel mai important actionar al colosului de farmaceutice A&D Pharma. Multimilionarul Akoury s-a facut remarcat in showbiz datorita relatiei cu Anna Lesko.

Ana Maria Varvara si-a inceput cariera la stat, ea fiind secretara sefului, la acea vreme, al “Salrom” (Societatea Nationala a Sarii). Intre 2010 si 2011 a lucrat ca secretara pentru respectiva companie de stat, ulterior fiind promovata in companie. Ana Maria Varvara a trecut in privat, fiind actualmente asociata la I-Tux, o firma care inchiriaza costume de barbati. Avand in vedere ca si milionarul Roger Akoury este cunoscut ca fiind un afacerist elegant, interesele celor doi par comune.

La masa, Akoury s-a comportat cu multa distinctie, in cateva randuri fiind foarte apropiat de Ana Maria Varvara. “Regele medicamentelor” Roger Akoury este unul dintre cei mai influenti jucatori de pe piata medicamentelor de la noi din tara.

Articolul integral poate fi citit aici.

Sursa text: cancan.ro