Cine il inlocuieste pe CONSTANTIN OSTAFICIUC la sefia PDL TIMIS

Demisia lui Constantin Ostaficiuc (foto) de la sefia PDL Timis a tulburat apele in randul democrat liberalilor din judet, care au si inceput sa ii caute inlocuitor. Chiar daca, in prezent, atributiile lui Ostaficiuc sunt in sarcina secretarului general, Dan Popa, lucrurile nu vor ramane asa, multa vreme, informeaza, in exclusivitate, sursadevest.ro.

Deputatul Alin Popoviciu, cunoscut ca un apropiat al conducerii PDL de la nivel national, a facut deja primul pas pentru numirea unui nou presedinte al filialei judetene. Popoviciu vrea un om din afara partidului si chiar din afara politicii. “L-am propus pe domnul Marilen Pirtea (rectorul UVT –n.a) ca inlocuitor al domnului Ostaficiuc, dar am facut aceasta propunere direct la Bucuresti, asa ca nu inteleg cum ati aflat deja. Inca nu am vorbit cu dumnealui, dar sper ca va accepta, lucru care ar fi un real castig pentru partid. Eu sper sa vina, iar daca va face acest pas va trebui sa se pregateasca sa candideze la ceva. Mai multe nu pot sa spun deocamdata” , a declarat pentru sursadevest, deputatul PDL – Alin Popoviciu.

CITESTE SI: UNPR: Nu suntem o anexa a PSD, majoritatea sta in UNPR 

Rectorul UVT sustine insa, ca nu stie nimic despre planurile pe care le fac democrat liberalii. Ba mai mult, intrebat daca va accepta propunerea de a se inscrie in partid si de a il inlocui pe Constantin Ostaficiuc, Marilen Pirtea este rezervat in declaratii, mai noteaza sursadevest.ro. „Nu ma pot antepronunta. Eu nu stiu nimic despre aceasta propunere. Nu a discutat nimeni cu mine pe aceasta tema”, a spus rectorul UVT, Marilen Pirtea.

CITESTE SI: UDMR se RETRAGE de la GUVERNARE. KELEMEN HUNOR a facut anuntul oficial. UPDATE

Potrivit sursei citate, nu este pentru prima data cand rectorul Universitatii de Vest din Timisoara este curtat de politicienii din Timis. In aprilie, Marilen Pirtea a fost propus de PSD ca si candidat la functia de deputat in Colegiul 3 Timisoara, ulterior, social democratii desemnandu-l pe Florin Barsasteanu sa candideze.

Sursa foto: gandul.info