Cine l-a turnat pe Alex Bodi la DIICOT! Foto în articol

Alex Bodi a fost arestat preventiv pentru 29 de zile într-un dosar în care este acuzat de procurorii DIICOT Dolj de trafic de persoane, proxenetism, șantaj și constituire de grup infracțional. Acum s-a aflat și cine l-a turnat pe Bodi la DIICOT.

Denunțul a fost făcut de fosta soție a lui Alex Bodi, Silvia Iulia Sălăgean (foto interior), care le-a spus procurorilor cu lux de amănunte despre rețeaua de proxenetism în care este implicat omul de afaceri.

Silvia Iulia Sălăgean, care are statut de victimă în cauză, le-a declarat procurorilor că în perioada 2014 – 2016 a practicat prostituția în Germania, la Frankfurt și Berlin, în cluburi de tipul FKK, unde a ajuns prin intermediul lui Alexandru Bodi Nicolae, fostul soț, scrie în exclusivitate newsonline.ro.

DIICOT Craiova arată că Bodi îi reproșa Iuliei Sălăgean că nu produce suficienți bani din activitatea de prostituție iar fosta soție îi spunea lui Bodi că se simte afectată psihic de presiunile pe care acesta le face, potrivit aceleași surse.

În afară de fosta soție, Alex Bodi a mai fost turnat la DIICOT și de către o româncă care s-a prostituat la Hamburg și care i-a dat lui Bodi bani proveniți din activitatea de prostituată. Alex Bodi și Iulia s-au căsătorit în 2014, iar mariajul lor a durat până în 2018. Ei sunt părinții unei fetițe, Selena, care a împlinit 3 ani la începutul lui 2020.

Sursa foto: facebook