Cine se ascunde în spatele costumului inteligentului robot C-3PO! Anunțul făcut de actorul care a jucat în toate filmele “Star Wars”. Foto în articol

Anthony Daniels, actorul care l-a jucat pe C-3PO încă din 1977, a anunțat luni că a încheiat filmările pentru “Star Wars: Episode IX”. “Astăzi a fost ultima scenă a lui 3PO din Episodul IX. Este trist, dar suntem atât de mândri că am lucrat pentru o asemenea poveste minunată, cu echipa condusă de JJ & Kathy. Am făcut ceva excepțional împreună și abia așteptam să împărtășim lumii munca noastră”, a scris actorul pe Twitter.

Nu este clar dacă Anthony Daniels i-a anunțat pe fani că episodul IX va fi ultimul în care va apărea versiunea sa de “C-3PO” sau dacă doar a marcat încă o colaborare cu seria. Actorul se poate lăuda însă cu performanța de a fi apărut în toate cele nouă filme “Star Wars”, care datează din 1977.

Citește și: FILMUL CARE DOMINĂ BOX OFFICE-UL AMERICAN DE DOUĂ SĂPTĂMÂNI! ARE ÎNCASĂRI DE PESTE 162 DE MILIOANE DE DOLARI PÂNĂ ACUM! VIDEO

J.J. Abrams, care a regizat și “Star Wars: The Force Awakens” din 2015, se afla încă o dată la cârma francizei cu Episodul IX. Mark Hamill a confirmat că va apărea din nou în rolul Luke Skywalker in filmul următor, iar Abrams va folosi imagini din “Force Awakens” pentru a o aduce pe Leia lui Carrie Fisher în lung-metrajul său.

Din echipa veche, Billy Dee Williams va reveni ca Lando Calrissian. Din distribuția următorului episod vor mai face parte Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo și fiica lui Carrie Fisher, Billie Lourd. Vedetele care debutează în franciză sunt Naomi Ackie, Logan Richard E. Grant și Keri Russell. Filmul Disney va avea lansarea pe 20 decembrie 2019 și va continua povestea pe care fanii au criticat-o atât de mult în “Star Wars: The Last Jedi”.

Sursa foto: billboard, traducere: filmnow.ro