Cine sunt cei doi bodyguarzi care îi asigură protecția lui Cristiano Ronaldo! Galerie foto

Presa din Portugalia a dezvăluit că starul lui Manchester United, Cristiano Ronaldo, și-a angajat două gărzi de corp care îi asigură protecția 24 de ore din 24. Aceștia sunt doi frați gemeni care au fost membri ai forțelor speciale din Afganistan.

Motivul pentru care Cristiano Ronaldo a apelat la serviciile celor doi gemeni este îngrijorarea față de sporirea actelor de violență din Manchester, unde sunt conflicte între diferite bande.

Sergio și Jorge Ramalheiro au fost membri Commando și, după retragerea din forțele speciale, au făcut parte dintr-o unitate de servicii secrete însărcinată cu protecția politicienilor și altor oficialități. Gemenii sunt originari dintr-o localitate din apropiere de Lisabona, iar un alt frate de al lor este în continuare ofițer de poliție. “Sergio and Jorge se îmbracă elegant, arată foarte bine. Ei se pot amesteca ușor în mulțime, dar au reacții extrem de rapide la momentul potrivit”, a fost descrierea gărzilor de corp.

Cristiano Ronaldo a mai avut ca bodyguarzi un fost luptător MMA, Goncalo Salgado, și un fost membru al forțelor speciale, Nuno Marecos.

Sursa foto: daily mail