Cine sunt lumbersexualii: noul tip de barbat, varianta imbunatatita a hipsterului

Lumbersexualii isi evidentiaza trasaturile masculine in moduri care atrag atentia. Lumbersexualul, noua incarnare a masculinitatii, versiune imbunatatita a hipsterului, este considerat barbatul fatal al secolului XXI.

CITESTE SI: Hot or Not? Ce le place si ce nu barbatilor

Barba la purtator, o bautura rece in mana si pielea brazdata de tatuaje sunt principalele trasaturi dupa care recunoastem un lumbersexual. O noua identitate culturala „de criza” a masculinitatii, lumbersexualul parodiaza aspectele extreme ale heterosexualitatii barbatilor, sugerand ca cele mai cunoscute trasaturi masculine „trudesc” sa-si gaseasca un loc in secolul XXI.

CITESTE SI: Stiai ca…? 7 curiozitati despre penis

Indiciile apartenentei la un gen, precum tunsoarea sau stilul vestimentar, s-au numarat in repetate randuri printre subiectele de discutie preferate ale comunitatii de Lesbiene, Gay, Bisexuali si Transsexuali (LGBT). Lumbersexualul, insa, reprezinta un punct de cotitura in sexualitate pentru ca, potrivit jurnalistului Mark Simpson, dupa ce au vazut ca barbatii gay se bucura de popularitate prin stilul lor in mediul online, heterosexualii si-au dorit si ei putina atentie.

 Sursa:adevarul