Cine sunt NUMELE NOI din GUVERNUL PONTA 4. GALERIE FOTO

VICTOR PONTA, PREMIERUL ROMANIEI, REACTIE, SCANDAL, BLOCAJ, NEMULTUMIRI, SISTEM MEDICAL, CARDURI SANATATE, PROIECT FUNDAMENTAL, IMBUNATATIRI

In GUVERNUL PONTA 4 se regasesc mai multe NUME NOI, pe langa cele din actualul Executiv, care isi pastreaza portofoliile.

Comitetul Executiv National al PSD a votat, duminica, cu unanimitate de voturi, structura si componenta GUVERNULUI PONTA 4. Noua structura a Guvernului va fi prezentata luni de VICTOR PONTA in Parlament.

Citeste si: VICTOR PONTA a publicat pe Facebook LISTA COMPLETA a NOULUI GUVERN

SORIN MIHAI CIMPEANU, 46 de ani, propus ministru al Educatiei si Cercetarii

SORIN MIHAI CIMPEANU este doctor inginer, rector la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti, profesor universitar si conducator de doctorat la aceeasi universitate, presedintele Consiliului National al Rectorilor din Romania, vicepresedinte al Centrului de Excelenta in cercetare – Biotehnol. SORIN MIHAI CIMPEANU are o vasta experienta in domeniul stiintific si al cercetarii, fiind autorul a peste 90 de articole stiintifice si carti de specialitate.

IONUT VULPESCU, 38 de ani, propus ministru al Culturii

IONUT VULPESCU este un politician recunoscut in lumea culturala, cu activitate parlamentara pe zona de cultura si media, inclusiv in zona academica.

Este deputat al PSD, membru al Comisiei de Cultura, Arte si Mijloace de Informare in Masa a Camerei Deputatilor. A fost reprezentantul prim-ministrului VICTOR PONTA in Consiliul de Conducere al ICR.

IONUT VULPESCU este absolvent al Facultatii de Teologie Ortodoxa din Bucuresti, unde a urmat si cursuri postuniversitare si este doctor in Filosofie al Universitatii Bucuresti. De asemenea, a fost consultant de specialitate in domeniul teologiei al Dictionarului Enciclopedic Britannica, Editura Litera International, Bucuresti (2008).

ANDREI DOMINIC GEREA, 46 de ani, propus  ministru al Energiei, Intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri

ANDREI GEREA a mai fost ministru al Economiei, chiar daca pentru un mandat scurt. Plecarea sa de la minister nu a avut legatura cu activitatea sa, ci cu retragerea PNL de la guvernare. Andrei Gerea are o experienta profesionala in zona comertului si a sistemului bancar. Dincolo de experienta de la nivel parlamentar, acolo unde acesta a activat in cadrul comisiilor de resort, Andrei Gerea este si un politician cu o experienta de 8 ani in administratia locala, in calitate de consilier local.

MIHAI TUDOSE, 47 de ani, propus ministru al Economiei si Turismului

MIHAI TUDOSE este parlamentar PSD, membru al comisiei parlamentare de resort (economie, privatizari).

SORIN MIHAI GRINDEANU, 41 de ani, propus ministru pentru Societatea Informationala

Tanar politician, lider al organizatiei PSD Timis (deputat in Parlamentul Romaniei, ales in colegiul uninominal nr. 2 din Timis, Primvicepresedinte al Organizatiei Judetene a PSD Timis, Presedinte PSD Timisoara).

SORIN MIHAI GRINDEANU a fost membru in Comisia pentru tehnologia informatiei si comunicatiilor. Este absolvent al Universitatii de Vest Timisoara, Facultatea de Matematica, Sectia Informatica. Dupa absolvirea facultatii, Sorin Grindeanu a decis sa ramana pana in anul 2011 in mediul universitar, fiind preparator si apoi asistent in cadrul Universitatii de Vest.

GRATIELA GAVRILESCU, 48 de ani, propus ministru al Mediului, Apelor si Padurilor

GRATIELA GAVRILESCU este un politician cu experienta profesionala in zona de protectie a mediului, dar si in administratia locala. A fost viceprimar al municipiului Ploiesti.

ADRIAN ANGHEL, 56 de ani, propus ministru delegat pentru Relatiile cu Romanii de Pretutindeni

Senator in Parlamentul Romaniei, ales in colegiul uninominal 2 din Circumscriptia electorala nr. 43 pentru romanii cu domiciliul in afara Romaniei, membru in Comisia pentru Afaceri Europene.

Cei 15 ani petrecuti in SUA i-au dat ocazia lui ADRIAN ANGHEL sa cunoasca foarte bine viata romanilor din Diaspora. Adrian Anghel este un sustinator al votului prin corespondenta pentru romanii din afara granitelor.

LIVIU MARIAN POP, 40 de ani, propus ministru delegat pentru Dialog Social

Senator in Parlamentul Romaniei, ales in colegiul uninominal 3 din Maramures, Presedinte al Comisiei pentru munca, familie si protectie sociala. Liviu Pop a mai ocupat aceasta functie in 2012 si a activat timp de aproape 10 ani in domeniul sindical.

Citeste si: Noul GUVERN PONTA 4: Premierul, indemnat de unii deputati PSD sa faca un Guvern cu oameni tineri, integri si profesionisti

Sursa foto: adevarul.ro, usamv.ro, qmagazine.ro, mihaeladanpress.ro, debanat.ro, ph-online.ro, romaniantribune.ro, maramuresenii.ro