CINE SUNT ROMANII RANITI IN ATENTATUL SANGEROS DE LA NISA. FOTO in ARTICOL

Cei doi ROMANI, sot si sotie, raniti, noaptea trecuta, in ATACUL TERORIST de la NISA, de pe Promenade des Anglais, sunt din Buzau. Virgil (38 de ani) si Mirabela (30 de ani), din orasul Patarlagele, se afla de aproximativ doi ani in Nisa. Cuplul era la spectacolul de artificii impreuna cu inca doua rude.

Dupa atacul terorist de noaptea trecuta, cei doi buzoieni au fost spitalizati la un centru medical aflat la circa 7 kilometri distanta de Nisa. Identitatea tinerilor nu a fost data publicitatii de Ministerul Afacerilor Externe, dar familiile au fost deja anuntate in legatura cu starea lor.

CITESTE SI: ATAC SANGEROS NISA: 84 DE MORTI, 18 RANITI GRAV. DOI ROMANI RANITI! CRIMINALUL, IDENTIFICAT. UPDATE

Initial, dupa atac, cei doi s-au pierdut unul de celalalt. Ei s-au regasit, in aceasta dimineata, intr-un salon al spitalului in care se afla internati. Regasirea a fost emotionanta: el intr-un scaun cu rotile, avand fractura de membru inferior, ea aflata sub efectul sedativelor, raspunzandu-i doar prin miscari ale ochilor care confirmau ca il aude si intelege ce spune, scrie stiridebuzau.ro.

O familie de romani care i-a vizitat la spital si care a vrut sa isi pastreze anonimatul au declarat ca cei doi buzoieni sunt in afara oricarui pericol. Noul bilant al victimelor atentatului de noaptea trecuta de la Nisa este de 84 de morti, dintre care 10 copii, si peste 100 de raniti dintre care 18 sunt in stare grava.

Sursa foto: stiridebuzau