Cine va conduce PNL daca IOHANNIS devine PRESEDINTELE Romaniei

Partidul National Liberal va fi condus, interimar, de unul dintre vicepresedinti, in cazul in care KLAUS IOHANNIS va ajunge presedintele Romaniei, a declarant, recent, secretarul general al PNL, MARIAN PETRACHE.

Intr-un interviu pentru gandul.info, PATRACHE afirma ca statutul partidului este clar si noul presedinte va ramane in functie pana la urmatoarele alegeri interne.

Citeste si: IOHANNIS SI-A LANSAT CANDIDATURA LA PREZIDENTIALE: “VIZIUNEA MEA, CA PRESEDINTE – ROMANIA LUCRULUI BINE FACUT!”

“Statutul este foarte clar. Pana la alegeri, BPN va alege unul dintre vicepresedinti pe functia de presedinte interimar”, a spus PETRACHE.

Intrebat cand va fi urmatorul Congres, PETRACHE a afirmat: “Nu stiu cum se va intampla pentru ca daca apare validarea noului PNL, atunci dispare acel statut si ramane statutul noului partid care spune ca va face alegeri in 2017 dupa alegerile parlamentare”.

Petrache a mai spus ca exista o colaborare foarte buna intre vicepresedintii partidului. “Acum chiar PNL are acum o echipa la nivel central care colaboreaza foarte mult. Eu colaborez foarte mult si cu Dan Motreanu, si cu Alina (n.r. – Gorghiu), si cu Ludovic Orban, si cu Atanasiu, si cu ceilalti vicepresedinti”.

KLAUS IOHANNIS: NE MERGE PROST PENTRU CA SUNTEM CONDUSI PROST