Cine va transmite Europa League și Conference League în următorii 3 ani

Pro Tv a cumpărat drepturile de televizare și va transmite în următorii trei ani partidele din Europa League și Conference League, informează Pagina de Media. Postul din Pache Protopopescu a achiziționat și drepturile tv ale Cupei Angliei și drepturile de difuzare pentru următoarele două ediții ale Campionatului European de Fotbal, din 2024 și 2028.

„Românii iubesc să urmărească meciurile de fotbal, iar în 2016 și 2020 au avut ocazia de a vedea turneele EURO la PRO TV. Deoarece dorim să oferim publicului PRO TV, în continuare, bucuria de a-și susține echipele favorite și ca urmare a bunei colaborări cu UEFA, ne face plăcere să vă anunțăm că am finalizat achiziția drepturilor de difuzare pentru următoarele două Campionate Europene”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO al PRO TV.

Citește și: Naționala României ”pleacă” de la Pro Tv! Cine va transmite partidele în următorii 4 ani

Pe de altă parte Pro TV a pierdut meciurile naționalei României. Deși postul a depus o ofertă, aceasta a fost respinsă și câștig de cauză au avut alte două televiziuni cu acoperire națională: Antena 1 și Prima TV.

Sursa foto: sport