Cinematograf sub stele: In Parcul Titan vor rula filme in aer liber

Primaria Sectorului 3 si Metropolis Film invita publicul bucurestean la cea de-a doua editie a cinematografului in aer liber care se va desfasura in Parcul „Titan ” – Insula Artelor.

Deschiderea oficiala a evenimentului va avea loc duminica, 18 august, la ora 21.00, cu un concert sustinut de Lavinia Raducanu alaturi de Taraful Rromak. De asemenea, cu aceasta ocazie vor fi prezentate si trailerele filmelor ce vor fi proiectate. Proiectiile de film se vor derula in perioada 20 august – 08 septembrie, ora 21.00, intrarea fiind gratuita. Pentru acest an, publicul bucurestean va putea viziona zece filme internationale si romanesti, dintre care trei avanpremiere nationale, premiate sau aflate in selectia oficiala a festivalurilor internationale precum Cannes, Berlin sau Oscar (2011-2013).

Evenimentul are ca obiectiv atragerea atentiei publicului larg asupra celei de-a saptea arte, savurate de aceasta data intr-unul dintre cele mai mari parcuri din Capitala. Cea de-a doua editie a Cinematografului in aer liber se va incheia, duminica, 08 septembrie, ora 21.00, cu Noaptea Devoratorilor de Publicitate – Best of, un spectacol de Jean Marie Boursicot, producator Dan Chisu.

Sursa foto: b365.ro