Cinematograful in aer liber din HERASTRAU se redeschide in acest weekend

CINEMATOGRAFUL IN AER LIBER DIN HERASTRAU, o alternativa gratuita si accesibila la cinematograful clasic, se redeschide vineri, anunta Primaria Capitalei, potrivit Agerpres.

În cadrul CineParK, ajuns la cea de-a patra editie, vineri, sambata si duminica, de la ora 19:30, vor fi proiectate pe un ecran în aer liber filme artistice de actiune, drama, mister, comedie, thriller si aventuri. Pentru copii, CineParK vine cu un program special în fiecare sambata si duminica, de la ora 18:00.

Astfel, timp de sase weekend-uri, CineParK îi asteapta pe bucuresteni cu un program de aproximativ 30 de filme de referinta.

”The November Man”, cu Pierce Brosnan în rolul principal (vineri 24 iulie, ora 19,30), ”O saptamana de pomina” (”The Longest Week”), ”Fury”, ultimul film al lui Brad Pitt (sambata, 4 iulie, ora 19,30), ”Luptatorul” (”The Wrestler”), ”Fata care s-a jucat cu focul” (”The girl who played with fire”) sau ”Concertul” (”The Concert”) sunt doar cateva dintre peliculele ce pot fi urmarite la CineParK.

Anul acesta, CineParK ofera publicului noi atractii si o înfatisare diferita. În Parcul Herastrau — INTRAREA CHARLES DE GAULLE — va fi amenajata o zona speciala, în care spectatorii vor putea sta pe iarba sau pe scaune alaturi de familie si prieteni.

Conceptul evenimentului de cinema în aer liber îsi propune sa ofere publicului o altfel de experienta cinematografica, ce contureaza atmosfera gradinilor de vara.

*sursa foto: stiri.com.ro