CIOACA poate fi eliberat, a decis Curtea de Apel Pitesti

Cristian Cioaca poate fi eliberat, a decis vineri Curtea de Apel Pitesti, care a luat in calcul cererea de judecare in stare de libertate, depusa de avocata lui Cioaca. Fostul politist ar putea fi eliberat chiar in aceasta seara. Decizia este executorie.

Avocata familiei Ghinescu s-a declarat extrem de nemultumita de aceasta decizie, afirmand ca nu intelege de ce Curtea de Apel din Pitesti a decis tocmai acum sa-l puna in libertate pe Cristian Cioaca si a adaugat ca are semne mari de intrebare cu privire la instanta pitesteana.

“Nu stiu care este opinia magistratilor. Avem un criminal liber. Am semne mari de indoiala asupra instantei din Pitesti. Tocmai acum, desi nu s-a schimbat nimic, nu vad de ce ar fi trebuit sa-l puna in libertate pe Cristian Cioaca. Solutia nu este corecta”, a declarat Crina Radu, avocata familiei Ghinescu.

Cioaca a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare pentru uciderea fostei sotii, Elodia Ghinescu, insa decizia a fost luata fara sa fie gasit cadavrul avocatei. Cristian Cioaca a picat proba detectorului de minciuni, in justitia romaneasca acesta fiind doar un detaliu tehnic.

In prezent, Cioaca se afla incarcerat la Penitenciarul Colibasi.