CIOLOS a propus-o pe DELIA POPESCU la COMUNICATII. IOHANNIS a semnat DECRETUL

Premierul DACIAN CIOLOS a transmis, marti, presedintelui KLAUS IOHANNIS o propunere pentru functia de ministru al COMUNICATIILOR. Este vorba despre DELIA POPESCU, in prezent presedinte al Agentiei pentru Agenda Digitala a Romaniei, informeaza televiziunile de stiri.

“Premierul Dacian Ciolos a inaintat astazi presedintelui Romaniei Klaus Iohannis propunerea de numire in functia de ministru al Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala a doamnei DELIA POPESCU”, se arata intr-un comunicat al Guvernului.

UPDATE: Presedintele Romaniei, KLAUS IOHANNIS, a semnat marti decretul pentru numirea DELIEI POPESCU in functia de Ministru al Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala, a anuntat Administratia Prezidentiala imediat dupa ce Guvernul a facut publica nominalizarea. Ceremonia de depunere a juramantului de investitura va avea loc miercuri la ora 18:00, la Palatul Cotroceni.

STIRE INITIALA

DELIA POPESCU il va inlocui pe Dragos Tudorache, seful cancelariei prim-ministrului, care a asigurat conducerea interimara la Ministerul Comunicatiilor timp de o luna, dupa ce Marius Bostan a fost revocat din functie.

Numele DELIEI POPESCU a fost vehiculat inca de marti dimineata, cand surse guvernamentale au declarat pentru News.ro ca Dacian Ciolos se gandeste sa o propuna pentru Ministerul Comunicatiilor. Un alt nume luat in calcul de premier ar fi fost cel al fondatorului Bitdefender, Florin Talpes.

Sursa foto: realitatea