CIOLOS, despre sectia de arsi de la Floreasca: In zilele urmatoare vor veni medici care se afla acum in strainatate

Sectia de arsi a spitalului de urgenta Floreasca a fost finalizata, dar nu au fost suficienti medici din cauza nivelului de salarizare si a responsabilitatilor, a afirmat premierul DACIAN CIOLOS, anuntand ca in zilele urmatoare vor veni medici care acum se afla la specializare in strainatate.

“A fost un fel de delasare, nu s-au dus lucrurile pana la capat. S-a finalizat investitia, dar nu au fost, din cat am inteles, suficienti medici pregatiti sau au fost medici care din cauza si nivelului de salarizare si a responsabilitatilor, pentru ca sa lucrezi intr-o sectie de arsi presupune o responsabilitate mult mai mare decat in orice alt domeniu din cate am inteles, si am discutat cu multi medici in aceasta perioada, deci acolo a fost o problema de preluare a acelei sectii. In momentul de fata avem cativa medici care sunt la un traning in strainatate care urmeaza sa vina in zilele urmatoare si sa deschidem incet, incet acea sectie”, a spus premierul la Pro TV.

El a mai precizat ca una dintre problemele pe care le-a sesizat in ceea ce priveste guvernarea este aceea ca se fac investitii, dar de cele mai multe ori acestea nu sunt integrate intr-un concept general.

Sursa foto: romaniatv