CIOLOS l-a revocat pe VLAD ALEXANDRESCU din functia de ministru al Culturii. Numele inlocuitorului, trimis la Cotroceni. UPDATE

Premierul DACIAN CIOLOS l-a revocat, marti la pranz, pe VLAD ALEXANDRESCU din functia de ministru al Culturii, potrivit unui comunicat emis de Guvern. In locul lui VLAD ALEXANDRESCU, premierul a propus-o pe CORINA SUTEU, in prezent secretar de stat in Ministerul Culturii si fost director al ICR New York.

“Asa cum am anuntat saptamana trecuta, am decis astazi revocarea domnului VLAD ALEXANDRESCU din functia de ministru al Culturii. De asemenea, am trimis astazi domnului presedinte Klaus Iohannis propunerea pentru numirea in functia de ministru al Culturii a doamnei CORINA SUTEU, in dorinta de a continua procesul de reforma”, a declarat DACIAN CIOLOS.

Marti seara este anuntat un nou miting de sustinere a lui VLAD ALEXANDRESCU, in Piata Victoriei.  Vlad Alexandrescu a anuntat marti ca nu isi mai da demisia si ca asteapta sa fie revocat din functia de ministru al culturii, potrivit postului de televiziune Digi24. “Asteptam numirea propunerea pentru noul ministru al Culturii, eu cred ca am facut tot ce puteam mai bine, sunt foarte constient ca am demarat o primavara cultutrala”, a declarat Alexandrescu.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: jurnalul