CIOLOS: L-am ales pe DANCU pentru EXPERIENTA si VIZIUNEA SA, nu pentru ca a fost MEMBRU PSD

PREMIERUL DESEMNAT DACIAN CIOLOS a anuntat ca l-a propus pentru portofoliul de MINISTRU AL DEZVOLTARII REGIONALE si ADMINISTRATIEI PUBLICE pe SOCIOLOGUL VASILE DANCU avand in vedere EXPERIENTA SI VIZIUNEA SA, si nu pentru ca a fost MEMBRU PSD, relateaza Agerpres.

“Este fost membru al PSD, dar nu pentru aceasta calitate l-am ales, cat pentru experienta si viziunea pe care o are dansul pe domeniul pe care i l-am propus. In domeniul Administratiei (…) vreau sa venim cu un proiect de imbunatatire a activitatii acolo, pentru mai multa transparenta, eficienta. Pe de alta parte, dansul, prin activitatea profesionala pe care o are, cunoaste bine societatea romaneasca si legatura dintre Guvern si societatea romaneasca mi se pare importanta si cred ca va avea un aport semnificativ din acest punct de vedere”, a afirmat Ciolos, duminica, la Palatul Parlamentului.

CITESTE SI: DACIAN CIOLOS si-a prezentat ECHIPA MINISTERIALA: Am urmarit sa am oameni cu EXPERIENTA BOGATA, dar si TINERI cu o PREGATIRE SOLIDA. UPDATE

Premierul desemnat Dacian Ciolos a anuntat duminica propunerile de ministri pentru viitorul Cabinet. Vasile Dancu ar urma sa ocupe in Guvernul Ciolos functia de vicepremier si de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Sursa foto: psnews