CIOLOS, prezent la sedinta conducerii PNL: Am primit asigurarea ca PNL va sustine acest Guvern. UPDATE

Premierul desemnat DACIAN CIOLOS este prezent duminica la sedinta conducerii PNL. Anterior, Ciolos a participat la sedinta Comitetului Executiv al PSD.

 UPDATE 18:24: Premierul desemnat DACIAN CIOLOS a declarat, duminica, la sediul PNL, ca a primit asigurari ca liberalii vor sustine Cabinetul sau, atat pentru momentul investirii, cat si pe proiectele pe care le va propune in viitor.

”Am primit astazi, dupa aceasta discutie detaliata, asigurarea ca PNL va sustine acest Guvern si proiectele sale, nu doar pentru investirea maine sau poimane, dar si mai apoi, pentru proiectele pe care le propunem”, a spus CIOLOS, intr-o conferinta de presa.

De asemenea, premierul desemnat a asigurat PNL ca Guvernul va fi un ”partener deschis si transparent”.

”Am asigurat PNL ca Guvernul va fi un partener deschis, un partener transparent si obiectiv si ca vom veni sa discutam de cate ori va fi nevoie, pentru a ne construi majoritatea in Parlament, proiectele si initiativele legislative pe care le vom avea”, a afirmat DACIAN CIOLOS.

 Stire initiala

In acest context, premierul desemnat a declarat ca nu preia Guvernul cu intentia de a “rade tot” si si-a exprimat speranta ca va putea colabora cu social-democratii desi este vorba despre un guvern tehnocrat fara sprijin politic. 

CITESTE SI: Ce i-a indemnat DACIAN CIOLOS pe social-democrati la CExN PSD

Premierul desemnat a prezentat duminica lista ministrilor pe care i-a ales, precizand ca este vorba despre oameni cu competenta, experienta pe domeniul pe care trebuie sa il conduca. Oameni profesionisti, integri, deschisi spre dialog.

CITESTE SI: DACIAN CIOLOS SI-A PREZENTAT ECHIPA MINISTERIALA: AM URMARIT SA AM OAMENI CU EXPERIENTA BOGATA, DAR SI TINERI CU O PREGATIRE SOLIDA. UPDATE

Sursa foto: ziuanews