CIOLOS stie ca anumiti ministri vor sa candideze la PARLAMENTARE. Ce ii sfatuieste pe acestia

Premierul DACIAN CIOLOS a afirmat miercuri ca este la curent cu faptul ca unii ministri din actualul Cabinet doresc sa candideze la ALEGERILE PARLAMENTARE, el subliniind ca in momentul in care acestia se vor decide sa fie pe listele de candidati, ei vor trebui sa plece din Guvern, informeaza Agerpres. 

“Stiu ca exista unii ministri care se gandesc (sa candideze – n.red.). Din cate stiu, nu au luat decizii inca. Oricum le-am spus foarte clar, am spus-o si public, ca, personal, cred ca e un lucru bun ca oameni care au avut si aceasta experienta guvernamentala sa se implice politic, dar in momentul in care o vor face vor trebui sa paraseasca Guvernul”, a aratat prim-ministrul DACIAN CIOLOS, intr-o declaratie la sediul Misiunii Permanente a Romaniei de pe langa ONU.

CITESTE SI: UN MINISTRU DIN GUVERNUL CIOLOS RECUNOASTE CA NEGOCIAZA CU USR PENTRU PARLAMENTARE

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a anuntat miercuri ca membri ai actualului Guvern ar putea lua in urmatoarele doua-trei saptamani decizia de a parasi sau nu Executivul pentru a se alatura Uniunii Salvati Romania (USR).

Sursa foto: adevarul